Café & Lunchbuffé

Dagens lunch serveras måndag till fredag klockan 10.30 till 13.00. Alltid lunchbuffé och ett vegetariskt alternativ. Vi har även glutenfria, mjölkfria och veganska alternativ. Till lunchen ingår måltidsdryck, hembakt bröd och smör, stor salladsbuffé samt kaffe och te.

Priser
Lunchbuffé  110kr
Lunch Barn  60kr
Hämtlunch  100kr  

Lunchkort 995kr / 10st luncher

Lunch vecka 13

Måndag

Köttfärsgulasch-gryta med potatis

Tisdag

Gnocchipasta med rökt fläsk och skinka samt västerbottensost

Onsdag

Het stroganoff med chorizo och paprika, ris

Torsdag

Enchiladas med köttfärs

Fredag

Västerbottenostgratinerad kycklingfilé med klyftpotatis

Efterrätt: Blåbärskaka med havrecrumble

Mat är viktigt för en bra upplevelse. I restaurangen på Folkets Hus har vi ett kök som serverar goda luncher varje vardag. Köket kan servera upp till 300 buffégäster. Restaurangen har en stor och öppen planlösning, men med möjlighet till avskildhet. Här kan ni reservera platser till lunchmötet och vi erbjuder givetvis take away på lunchen. Vi jobbar med en meny som är i ständig förändring baserat på vad som är bäst råvarumässigt just här och nu. Vi är kända för att servera en varierande och välsmakande lunchbuffé med många smakrika sallader.

På fredagar serverar vi frestande desserter som en fin avslutning på veckan. Vårt kök håller mycket hög klass och erbjuder mat för både vardag och fest och för små och stora sällskap. Självklart kan våra kockar skräddarsy en meny just för dig – eller leverera din önskemeny. Hör av dig så tar vi tillsammans fram en meny för just ditt event.

För bokning eller frågor skicka en förfrågan.