Café & Lunchbuffé

Dagens lunch serveras måndag till fredag klockan 10.30 till 13.00. Alltid lunchbuffé och ett vegetariskt alternativ. Vi har även glutenfria, mjölkfria och veganska alternativ. Till lunchen ingår måltidsdryck, hembakt bröd och smör, stor salladsbuffé samt kaffe och te.

Priser
Lunchbuffé  115kr
Lunch Barn  65kr
Hämtlunch  105kr  

Lunchkort 999kr / 10st luncher

Lunch vecka 24

Måndag

Pastagratäng med bacon.

Tisdag

Kebabwok med risnudlar.

Onsdag

Moussaka med potatis.

Torsdag

Thaikyckling gryta med kokosgrädde och ris.

Fredag

Fläskfilé med potatisgratäng och srirachamajo.

Efterrätt: Jordgubbstårta

Mat är viktigt för en bra upplevelse. I restaurangen på Folkets Hus har vi ett kök som serverar goda luncher varje vardag. Köket kan servera upp till 300 buffégäster. Restaurangen har en stor och öppen planlösning, men med möjlighet till avskildhet. Här kan ni reservera platser till lunchmötet och vi erbjuder givetvis take away på lunchen. Vi jobbar med en meny som är i ständig förändring baserat på vad som är bäst råvarumässigt just här och nu. Vi är kända för att servera en varierande och välsmakande lunchbuffé med många smakrika sallader.

På fredagar serverar vi frestande desserter som en fin avslutning på veckan. Vårt kök håller mycket hög klass och erbjuder mat för både vardag och fest och för små och stora sällskap. Självklart kan våra kockar skräddarsy en meny just för dig – eller leverera din önskemeny. Hör av dig så tar vi tillsammans fram en meny för just ditt event.

 

Catring! - Planerar ni en fest och önskar smörgåstårta eller något annat? - Kontakta oss för offert. 

För bokning eller frågor skicka en förfrågan eller kontakta oss i Cafeterian 0940 - 144 42