CAFÉ & LUNCH

Lunchbuffén serveras mellan 10.30 & 13.00. Det finns alltid en stor & varierad salladsbuffé samt (nybakat) bröd! Vi har gluten - & laktosfria alternativ. Självklart har vi även vegetariska rätter! Varje måndag har vi “SURPRISE MONDAY”, något litet extra för att starta veckan på bästa sätt!
FREDAG = EFTERÄTT!
LUNCHBUFFÉ ink. salladsbuffé 95:-, ENDAST SALLADSBUFFÉ 75:-, TIO-KORT 850:-

Inga luncher vecka 29

Pulled pork burger med inlagd rödlök, coleslaw, majskolv & chips från buffén.

Lunch

Vår buffé består av allt från vällagad husmanskost till spännande rätter från jordens alla hörn! Här finns även ett stort fikautbud, med smörgåsar, kakor, godis och räkmackor! 

Dagens lunch består av minst en varmrätt som lagas från grunden av bra råvaror. Till detta finns en fräsch och matig salladsbuffé samt nybakt bröd, måltidsdryck, kaffe och te.

På måndagar har vi "SURPRISE MONDAY", för att kicka igång veckan med något extra till lunchen. Det kan vara en vitaminshot, en wrap, en smoothie eller en soppa!

Fredagar = efterrätt. Vi bjuder på dessert eller hembakt kaka till lunchen.

Det finns alltid glutenfria, mjölkfria samt vegetariska alternativ.

Lunch: 10.30 - 13.00

 

Temaveckor

Ett par gånger om året är det extra roligt att äta lunch hos oss. Vi tar dig med till Spanien, USA, Mexico, Kanada eller Italien! Eller varför inte ta chans att testa några kändiskockars bästa recept! Håll utkik efter nästa temavecka. 

Behöver du en smörgåstårta till din fest? Det löser vi.

Öppettider

Mån–tors 08.00-19.00
Fredag 08.00–15.00

Kontakt

Cafeterian: 0940-144 42