Bio i Vilhelmina

 

Välkommen till Folkets Hus Bio!

Biosalongen har plats för 200 besökare. Vi har uppdaterad teknik för bästa möjliga filmupplevelse. Popcorn, läsk och godis kan du köpa i vår cafeteria.

Biokassan & cafeterian öppnar en timme före filmvisning,
och stänger då filmen börjar.

Köp din biobiljett online

Följ länken ”Boka online” intill filmen och följ instruktionerna.  Biljetten köps då direkt via Tickster. Självklart är du alltid välkommen att boka din biobiljett hos oss i receptionen om du hellre vill det.

OBS! Ej betalda biljetter bokade i receptionen måste lösas ut senast två dagar innan föreställningen.

Osäker över något? Tveka inte att ringa oss på 0940-144 34 så hjälper vi dig.

 

Presentkort

Vi säljer presentkort till bion i Folkets Hus reception – en perfekt present till någon du tycker om!

Från och med 2017 tar vi inte emot SF:s presentkort.

Åldersgränser

Innan en film får distribueras på den svenska marknaden måste den granskas av Statens Biografbyrå. De bedömer om filmen bör vara barntillåten, tillåten från 7, 11 eller 15 år. Om filmen är tillåten från 7 år, får barn under 7 år följa med i vuxens sällskap. Är gränsen satt till 11 år får barn som fyllt 7 år följa med i vuxens sällskap.

15-års gränsen är ändrad fr o m 1/3 2017, barn som fyllt 11 år får nu i vuxens sällskap gå på en film med åldersgränsen 15 år. Med vuxen avses en person som fyllt 18 år och är myndig.  Om en foajévärd eller annan biografanställd släpper in någon som är yngre så är detta ett direkt lagbrott. Ta gärna med legitimation för att vara säker på att bli insläppt.

Det är inte Vilhelmina Folkets Hus Bio som satt upp dessa regler, men vi är ansvariga för att de efterföljs.

Biofilmer