Kom på AC Träff i Vilhelmina!

29 sep 1 okt , Folkets Hus

AC TRÄFF VILHELMINA:
GÖR DIN GREJ - GÖR DET I INLANDET


Vad finns det för förutsättningar att arrangera konserter i inlandet och hur kan det bli bättre? Hur kan man utvecklas som musiker eller ett band?

Under en hel helg träffas unga musiker och arrangörer för att nätverka och utveckla sig själva och populärmusiken i Västerbotten. AC Träffen riktar sig till dig som på något sätt håller på med musik eller arrangörskap och det spelar ingen roll vilken nivå du befinner dig, amatör eller professionell utövare. Det kommer finnas något för alla. Vi välkomnar såklart alltid in deltagare oavsett vart i Västerbotten man bor. Primärt riktar vi oss till dig mellan 15-32 år, men alla är välkomna.

För dig som deltagare är det gratis att delta och AC Live står för kostnaderna för mat och boende under helgen, från fredag till söndag. Programmet pågår under lördagen den 30e september, men både fredag och lördag kväll är det roliga aktiviteter i Vilhelmina Folkets hus, som vi går på tillsammans.
29 September - 1 Oktober
Vilhelmina Folkets hus
ARRANGÖRER: AC Live i samarbete med Vilhelmina Folkets hus & Midnight Light Unga Arrangörer.

 

Helgens program:

Fredag 29e september
18.00: Vi säger hej till alla deltagare och äter middag tillsammans.

19.00. Inspirerande workshop med bandet Vi heter JA! på Vilhelmina Folkets hus! Bandet har blivit framröstade som svenska mästare bland gatumusikanter.
20.00 Konsert med Vi heter JA! Vilhelmina Folkets hus/Nöjesgården.

Lördag 30e september
09.00: Frukost
10.00: Inspirationspass - Hur blir man professionell kulturutövare i Västerbotten?
12.00: Lunch
13.00: Kulturpolitisk diskussion - Hur skapar vi bättre förutsättningar för skapande och arrangörsskap i Västerbottens inland?
15.30: Fika
16.00: Välj mellan två workshops - lär dig mer om annonsering i sociala medier eller få en crash course i hur du på ett enkelt sätt spelar in musik hemma på egen hand
19.00: Middag

Söndag 1a oktober
09.00: Frukost och avslutning

Anmäl er här!