Vilhelmina bowlinghall

 

En bowlinghall med fullständiga rättigheter och många möjligheter

Vilhelmina Bowlingcenter är en bowlinghall med åtta banor. Hallen har en bar med fullständiga rättigheter och ett brett sortiment, vilket gör den till den perfekta platsen att ha kalas, fest, företagsevent eller liknande. Kom in till oss med en idé eller låt oss planera din tillställning. Vi kan möta de flesta behov gällande mat, dryck, underhållning och bowling! 

After Work-liga i bowling

När? Var? Hur?
Varannan fredag från 19.00–22.00.
Vilhelmina BowlingCenter.

Tävling i lag om två - det är lagets gemensamma poäng som räknas - ni vinner tillsammans & förlorar tillsammans! Handikappsystem som gör att det blir jämna matcher. Inga förkunskaper krävs. Tre serier, en poäng för första, två poäng för andra, tre för tredje och en poäng för totalen - allt för att hålla spänningen vid liv så länge som möjligt.

Varje match (3 serier) kostar 60:- per person.

Varför?
Ta chansen att hitta på något kul & upptäck bowling som sport & som en social grej. Leta reda på din/dina roligaste polare och anmäl ett lag! Ni kan ha obegränsade antal reserver. Fokus ligger på att ha roligt och inte på att vara bäst! Under matchen har alla deltagare 20% rabatt på mat & dryck i baren - den perfekta after worken helt enkelt!


Företagsfighten
Även i år kommer vi att köra ”företagsfighten” där laget med högst totalpoäng vid ligans slut erhåller en pokal som bevis på denna prestation, har vi en utmanare till förra årets vinnare, Millers El?

Slutspel/säsongsavslutning
I slutet av varje säsong kör vi en helkväll med slutspel för de lag som tagit sig vidare – upplägget justeras beroende på hur många lag som anmäler sig! Vi bjuder på snacks och överraskningar. 

Övrigt
Bowlinghallen har öppet till 24.00 varje fredag (och lördag), så det finns möjligheter att stanna kvar och bowla efter spelad match.

Intresserad?
Hör gärna av dig. Ring 0940-144 44. Maila:Vilhelminabowlingcenter@vilhelmina.se
Eller kontakta oss via Facebook/VilhelminaBowlingCenter eller kom in i hallen direkt!

 

Födelsedagskalas!

Vill du slippa allt stök och förberedelser? Låt barnen komma till oss och bowla. Vi fixar hamburgare eller korv samt glass med maränger till efterrätt! Födelsedagsbarnet får så klart en överraskning.

Ni hyr hallen per timme – vi fixar kalaset. Kom in i hallen för mer information och gör din bokning!

 

Personalfest

I vår bowlinghall har du alla möjligheter att fixa den perfekta personalfesten/företagsfesten. Mat, dryck och bowling! Kontakta hallen för mer information och tips om hur du kan lösa en rolig kväll!

 

Är du sugen på att börja bowla? Kontakta Vilhelmina IK Bowling så får du komma med på en träning och se om det är något för dig! 

 

Öppettider:

Mån, ons: 13.00 - 21.00
Tis, tor: 13.00 - 18.00
Fre, lör: 13.00 - 24.00 (18-årsgräns efter 21.00)
Söndag: Stängt

Telefon: 0940-144 44

 

Priser

Serie: 40:-
Serie (pensionär & under 18 år): 20:-

Timme: 160:-
Timme (efter 18 fre & lör): 200:-

Speciella evenemang: 50:- /serie

Årskort: 3 000:-

 

Resultat lokalserien

Klicka här...

 

 

bxD8EzWpLCy00gUdtI1JfNx87y2HvUGbDtegLGqE.png