Trolls 3 (Sv. tal)

Trolls 3 (Sv. tal)

Efter en tid med sann vänskap och obevekligt flirtande är nu Poppy och Kvist äntligen ett officiellt par. När de kommer varandra närmare, upptäcker Poppy att Kvist har ett hemligt förflutet. Han var en gång med i hennes favoritpojkband, fenomenet BroZone, tillsammans med sina fyra bröder: Floyd, John Dory, Spruce och Clay. BroZone upplöstes när Kvist fortfarande var jätteliten, och även familjen splittrades.
Kvist har inte sett sina bröder sedan dess. Men när Kvists bror Floyd kidnappas, för sina musikaliska talanger, av ett par skurkaktiga popstjärnor, Velvet och Veneer, ger sig Kvist och Poppy ut på en spännande och känslomässig resa för att återförena de andra bröderna och rädda Floyd från ett ännu värre öde än att bli en bortglömd popstjärna.

 

Originalröster: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Camila Cabello, Eric André, Amy Schumer, Andrew Rannells, Troye Sivan, Daveed Diggs, Kid Cudi, Zosia Mamet, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, RuPaul Charles, Aino Jawo, Caroline Hjelt, Kenan Thompson, Anderson .Paak, Kunal Nayyar, Ron Funche

  • Regi - Walt Dohrn, Tim Heitz
  • Speltid
  • Genre - Animerat, Äventyr, Komedi, Familj 
  • Åldersgräns - Ej bestämd

BOKA ONLINE
Datum 14 oktober
Tid 13:00
Speltid 1 tim 31 min
Åldersgräns Barntillåten
Pris 100 kr